וילה, תל ברוך צפון

שיפצתי בית בשטח של כ - 400  מ"ר למשפחה עם דרישות גבוהות לאסתטיקה.
הענקתי לבית טאץ' רומנטי וחם על פי דרישתם.
הגימיק הגדול בעיצוב הוא ויזואליה גדולה לאין שיעור מגודל השטח.
 
יצרתי אותו באמצעות ריצוף זהה בפנים ובחוץ.
השתמשתי במרצפות אבן חרוטות בגווני שנהב, משולבות זו בזו,
בחצר הקדמית, בסלון, בחדר האוכל בהמשכו, בפינת העבודה, בחצר האחורית
וגם חיפיתי בהן את החומות שמקיפות את הבית.
התוצאה: אילוזיה של שטח כפול מגודלו האמיתי.
 
בחלל קומת הקרקע, עיצבתי שלושה מוקדים:
סלון עם פינת ישיבה, מצדיו ארגזי מסע ישנים שנקנו ב"פנטהאוז",
עליהם נצבים סמובר וכד נחושת ענק ששונו למנורות שולחן.
הכנסתי טאץ' של הומור שאינני מוותרת עליו בכל הפרויקטים שלי:
הפעם היה זה עמוד טלפון עתיק מנחושת, שהוסב למנורה עומדת. 
בהמשך לפינת הישיבה עיצבתי פינת עבודה - שולחן כתיבה מאסיבי וכורסאות ישיבה מהמאה ה – 19.
 
המוקד השלישי הוא חדר האוכל, שרהיטיו עתיקים ומגולפים.
על הקירות מתנוססים ציורים ענקיים ורישומי פחם.
כמו כן רכשתי בעבורם חפצי אמנות בנוסף לאלו שהיו להם,
מברשות קליגרפיה גדולות, שהן אלמנט דקורטיבי בפני עצמו,
כלי עישון עתיקים וכלי נחושת ענקיים שנקנו בשוק הפשפשים. 
 
ירידה של שתי מדרגות מובילה למטבח ענק מודרני.
משני עבריו עיצבתי ארונות בצבע שחור מבריק ועליהם משטחי שיש שחור.
הטאץ' הרך היחיד הוא ידיות מפורזלות.
בקצה המטבח מיקמתי פינת ישיבה,אשר מורכבת משולחן שיש שחור, עם כסאות גבוהים על עמודי ניקל.
מקשטים את משטחי השיש חפצי חן ממתכות כסופות
ושורת רישומי פחם בשחור לבן על הקירות, המדגישה את אורכו של המטבח.
 
בחצר הקדמית שולחן אבן מאסיבי, צמחייה בעציצי קרמיקה בכחול, לבן וחום.
בחצר האחורית שולחן עץ מאסיבי, חפצי אמנות מעץ ועציצי קרמיקה בלבן.
מאחר שילדי הבית גדלו, עוצבו להם שלוש סוויטות הכוללות חדר רחצה משותף לבנים וחדר רחצה נפרד לבת.
לכל חדרי הרחצה אריחי חרסינה לבנים מבריקים, ארונות לבנים מבריקים ומקלחונים זהים.
 
בכל החדרים פרקט בדוגמת פיש בון ומיטה גדולה, קישוטי קיר, תמונות שמן ושולחנות כתיבה עתיקים
ולכל אחד מהם מרחב מחיה מרשים.
מחדר של ילד אחד יש יציאה למרפסת אישית, נמוכה בשתי מדרגות מהחדר ובה פינת ישיבה מתכתית מקסימה.
 
הקומה העליונה היא סוויטת הורים ענקית ובה חדר שינה עם חדר רחצה גדול, אוורירי.
רצפתו היא אריחי עץ רבועים כהים ומאסיביים, ובחדר חלון משולשי ענק, האחראי להכנסת אור נהדר לחדר.
בחדר הרחצה שתלתי סקאי לייט בתקרה, להכנסת אור טבעי ואוורור לחלל הרטוב.
על מזנון אר-דקו מיקמתי כיור רחצה גדול ובתוך המקלחון מיקמתי מראה אובלית בסגנון בארוקי.
בשורה התחתונה: זהו בית רומנטי, חם, מזמין ומאוד פונקציונאלי, בהתאם לדרישות בעלי הבית.
חברת איוונקה העולמית,
המתמחה בעיצוב אריחי בטון ומוצרי בטון,
בחרה להציג את הפרויקט שלי, באתר החברה.
מוזמנים לבקר באתר 
 
                              

 

design concrete

גת נמיר חוטר-ישי

050-566-3030

gat_namir@yahoo.com

 

  • Wix Facebook page
Designed  by TaylorMade